Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpety z indyka z sezamem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso indycze 500 gram
sezam 2 łyżeczki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
chili 1/2 łyżeczki
sól 1 łyżeczka
kolendra mielona 1/2 łyżeczki
czosnek 3 ząbki
brokuł 1 sztuka
kasza gryczana 150 gram
olej rzepakowy 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety z indyka z sezamem

Mielone mięso indycze - najlepiej z udźca - dopraw przyprawami. Smaż n]małe pulpeciki na oleju na brązowy kolor. Podawaj z kaszą gryczaną i brokułem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 26.01.2017 11:08
Przepyszne pulpety :)
anka1988 25.01.2017 18:20
bardzo apetyczne pulpeciki
Ania321 25.01.2017 17:40
zjadłabym ze smakiem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak