Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ananasowo- kokosowe
Kroki postępowania
Najlepiej smakuje na drugi dzień kiedy nasiąknie.
Smacznego :)
jaja | 6 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
białko | 4 sztuki |
wiórki kokosowe | 250 g |
cukier | 200 g |
ananas w puszce | 1 sztuka |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier | 0,5 szklanki |
sok z ananasa | 1 szklanki |
margaryna | 250 g |
mleko | 1 szklanka |
śmietana 30% | 100 ml |
czekolada gorzka | 100 g |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: