Składniki:
pierś z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 300-350 g |
śmietana 12% | 200 g |
cebula | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
woda | 1/2 l |
makaron świderki | 200-250 g |
sól i pieprz |
pierś z kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 300-350 g |
śmietana 12% | 200 g |
cebula | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
woda | 1/2 l |
makaron świderki | 200-250 g |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: