Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana z soczewicą i boczkiem
Kroki postępowania
Gotować 7 minut i odcedzić.
Doprawić do smaku.
Doprawić przed podaniem.
kapusta kiszona | 600 g |
soczewica czerwona | 300 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula biała | średnia |
ząbek czosnku | |
Smalec wieprzowy | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 duże |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 średnie |
papryczka chili | suszona do smaku |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: