Przepis i sposób przygotowania na: Zupa farmerska z indykiem
Kroki postępowania
Dodać wszystkie puszkowane warzywa razem z zalewą.
Podawać z dodatkiem pieczywa albo z ulubionym makaronem.
filet z indyka | 500 g |
pieczarki w zalewie solnej | 200 g |
fasola biała | 1 puszka |
pomidory krojone z puszki | 2 op. |
cukinia | średnia |
papryka czerwona | 1 duża |
cebula biała | 1 duża |
pieprz | |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
czosnek | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Rosół drobiowy z włoszczyzną | 2 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: