Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowa z makrelą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
makrela wędzona 1 szt.
cebula biała 1 szt
śmietana 18 proc 2 łyżki
szczypiorek 1 łyżka/posiekany
sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowa z makrelą

Wykonanie:
Rybę oczyścić z ości i rozdrobnić widelcem. Twaróg utrzeć z masłem lub śmietaną na gładka masę, dodać szczypiorek, posiekaną drobno cebulę. Doprawić do smaku, wymieszać z makrelą i podawać z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justynkag 22.02.2017 07:24
Bardzo fajne podanie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak