Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane szpinakiem i salami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
szpinak świeży 1 garść
salami 2 plasterki
majonez 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane szpinakiem i salami

Jajka ugotować na twardo, przekroić na połówki i wyjąć ostrożnie żółtka.Wrzucić żółtka do miski i rozgnieść je widelcem. Dodać salami pokrojone w drobną kostkę oraz oczyszczony i posiekany szpinak. Przyprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Dodać majonez, wymieszać. Nałożyć farsz do jajek.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hanbes 20.04.2017 06:31
O ! Coś dla mnie ! Śniadanko jak marzenie...
kasia.s 27.02.2017 12:05
Ale pyszności :)
ada.la 25.02.2017 21:32
fajne jajka
halina17 25.02.2017 19:24
Dobre faszerowane jajka.
agaK. 25.02.2017 14:27
Uwielbiam jajka w takim wydaniu.
Krystyna32 25.02.2017 14:01
smaczne jajka
cukiereczek 25.02.2017 11:12
takie jajeczka to Ja Lubię !
ilka01 25.02.2017 11:06
super przepis :)
AZgotuj 25.02.2017 10:14
Pyszne jajeczka:)
MonikaW 25.02.2017 09:55
Super pomysł
anka1988 25.02.2017 09:13
smaczne jajka, bardzo oryginalne
pestka 25.02.2017 09:10
smaczne śniadanie
jan_mag 25.02.2017 08:57
Ciekawe połączenie smaków :)
Krzysztof15 24.02.2017 21:18
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak