Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz zabielany z ziemniakami i majerankiem
Kroki postępowania
Wlewamy ocet, aby buraki nie straciły koloru.
buraki czerwone | 5 szt duże |
ziemniaki | 6 szt |
wywar warzywny | 1,5 l |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 30% | 1/3 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
ocet 10 % | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: