Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 3 garście spore
groszek konserwowy 1 puszka
por (biała część) 1 szt
natka pietruszki ok 1/2 pęczka
sól
pieprz
cukier
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Groszek osączyć z zalewy, kapustę odcisnąć i pokroić. Natkę pietruszki drobno pokroić. Por oczyścić i pokroić w półplasterki.
Wszystko połączyć z kapustą, skropić olejem i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 06.03.2017 08:53
smaczna i zdrowa
katarzynka455 02.03.2017 09:58
Dziękuję:))
Renataj 01.03.2017 19:52
Apetyczna surówka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak