Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z nadzieniem.
Smażymy na gorącym oleju pod przykryciem do miękkości mięsa podlewając od czasu do czasu gotowaną wodą,a jak sie wytworzy sosik to sosem z pieczenia.
Podajemy z ziemniaczkami
filet z kurczaka | 5 szt |
ser żółty | 5 plastrów |
szynka | 5 plastrów |
masło | 5 porcji |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 op |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Dodatki: | nitka kuchenna lub wykałaczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: