Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo mięsna z koperkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg półtłusty 50 gram
jogurt naturalny 2-3 łyżki
filet z indyka 30 gram
koperek 1 łyżeczka posiekanego

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo mięsna z koperkiem

Do kielicha blendera wrzucić twaróg i jogurt. Dodać rozdrobnionego ugotowanego wcześniej fileta z indyka. Dodać posiekany świeży koperek i dokładnie zblendować na gładką pastę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak