Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w sosie musztardowym z kurkami
Kroki postępowania
Podczas moczenia tracą słoność, a mleko dodatkowo powoduje, że stają się kruche.
Przed podaniem dodajemy szczypiorek.
Pomysł na pyszne śledzie w sosie musztardowym z kurkami! Idealne na co dzień i na przyjęcia, spróbujcie!
płaty śledziowe | 5 szt |
mleko | 1 szklanka |
majonez | 2 łyżki |
Musztarda kremska Prymat | 1 łyżka |
Musztarda stołowa Prymat | 2 łyżki |
kurki | 8 sztuk |
cebula biała | 1 sztuka mała |
szczypiorek | 3 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżka |
nasiona gorczycy Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: