Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z dodatkiem czerwonej kapusty w środku
Kroki postępowania
Do sosu wkładamy gołąbki i dusimy pod przykryciem, do momentu, aż kapusta będzie miękka.
Gołąbki podajemy z sosem.
łopatka wieprzowa | 600 gram |
kapusta czerwona | 1/4 mniejszej główki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
majeranek | |
kapusta biała | 1 główka |
woda | 4 szklanki |
kostki rosołowe | 2 |
koncentrat pomidorowy | 2 małe słoiczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: