Truskawkowy zawrót głowy

4.5 (180 ocen)

  • 15 min

deserek

  • 15 min

Składniki:

  • na 3 porcje

    300 g mrożonych truskawek
    200 g śmietanki lub śnieżka
    2 łyżeczki kakao
    cukier
Wystaw ocenę:

4.5 (180 ocen)

Zobacz również:

Desery

Truskawkowy zawrót głowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • deser 1. Truskawki zmiksować z cukrem, przelać do pucharków, Śmietankę ubić , dodać cukier do smaku, nałożyć delikatnie na truskawkach białą warstwę, resztę śmietanki zmiksować z kakao i ułożyć czekoladową piankę dekoracyjnie. Można położyć świeże owoce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować