Twaróg z rzodkiewką na chleb

0 (0 ocen)

  • 15 min

pyszny twaróg z rzodkiewką na chleb, na pewno jest lepszy niż te gotowe dostępne w sklepach...

  • 15 min

Składniki:

  • - 200 g twarogu chudego
    - 3 łyżki śmietany lub jogurtu greckiego
    - pęczek rzodkiewek
    - sól i pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Pasty

Twaróg z rzodkiewką na chleb - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg przełożyć do miski rozgnieść widelcem, dodać śmietanę lub jogurt, posypać przyprawami i wymieszać..
    Rzodkiewkę myjemy, kroimy w kosteczkę i dodajemy do twarogu, mieszamy doprawiamy według gustu i podajemy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować