warzywna lekka zupa z makaronem

0 (0 ocen)

smaczna, lekka warzywna zupa................SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • woda 3 litry, kostka rosołowa 2 sztuki, włoszczyzna 1 pęczek, fasolka szparagowa 30 dag, kalafior 1 sztuka średnia, brokuły 1 główka, kucharek 2 łyżeczki, pieprz czarny mielony 1 łyżeczka, koperek 1 pęczek, makaron kokardki 2 szklanki suchego

Warzywna lekka zupa z makaronem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etap 1. włoszczyznę obrać i pokroić na kostkę, wsypac do garnka z wodą.........

    wsypać pokrojoną żółtą fasolkę, rozdrobniony kalafior, brokół, gotowac z 15 minut.........

    wsypać makaron, kucharka, pieprz, kostki rosołowe i gotować z 8 minut..........

    na koniec wsypać koperek pokrojony

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy