Wątróbka drobiowa z grilla

4.5 (167 ocen)

  • 40 min

Soczysta wątróbka z grilla .. zimą? czemu nie..

  • 40 min

Składniki:

  • 500 g wątróbki drobiowej (indycza)
    1 łyżka miodu
    1 łyżka oliwy
    sól
    pieprz
    cebula
Wystaw ocenę:

4.5 (167 ocen)

Zobacz również:

Grill

Wątróbka drobiowa z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Watróbkę umyć, osuszyć, w miseczce oblać miodem, oliwą, posypać solą i pieprzem, odstawić na ok godzinę. Cebulę pokroić na kawałki. Wątróbki nadziewać na patyczki na przemian z cebulą.
    Grillować z obu stron.
    Podawać z sosem, dipem lub do obiadu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować