Wiosenna pasta twarożkowa ze szczypiorkiem i cebulą do pieczywa

0 (0 ocen)

  • 15 min

Wiosenna pasta twarozkowa ze swiezym szczypiorkiem-smaczne pozywne sniadanie -polecam

  • 15 min

Składniki:

  • ser twarogowy pułtłusty około 200 g
    1 pęczek świezego młodego szczypiorku
    1 mała biała cebula
    2-3 łyżki śmietany
    sól himalajska do smaku
    pieprz czarny do smaku
    szczypta soli ziołowej
    szczypta pieprzu ziołowego
    oraz

    sweze pieczywo
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Chleb Pasty

Wiosenna pasta twarożkowa ze szczypiorkiem i cebulą do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1.Cebule obieram i bardzo drobno siekam. Przekładam do miseczki, przyprawiam do smaku odstawiam na chwilę.
    W tym czasie siekam pęczek szczypiorku. Dodaję do cebuly.

    2. Ser twarogowy rozgniatam widelcem na papkę , mieszam ze szczypiorkiem i cebula , dodaję śmietanę. W razie potrzeby ponownie doprawiam do smaku,mieszam az powstanie jednolita konstystencja pasty .
    Podaje ze świezym pieczywem -smacznego:)

Porady

2-3 porcje

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować