Wiosenna sałatka witaminowa

5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

jedna z naszych ulubionych sałatek :)

Składniki:

  • Główka sałaty
    1 ogórek
    2-3 pomidory
    ½ pęczka rzodkiewki
    Ser feta ½ opakowania
    Czerwona cebula
    ½ czerwonej i żółtej papryki
    Trochę posiekanego koperku
    Sos winegret koperkowo -ziołowym
    Sól
Wystaw ocenę:

5 (154 ocen)

Zobacz również:

Faworki Sałatki Sosy

Wiosenna sałatka witaminowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sałatę opłukać osuszyć i porwać na kawałki. Ogórka pokroić w 3 centymetrowe słupki, pomidory w pół księżyce, rzodkiewkę w cienkie krążki, ser w kostkę, cebula w piórka lub talarki, paprykę w cienkie paseczki. Wszystko doprawić solą i sosem. Można podawać z faworkami z kurczaka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Zdjęcie sałatki zostało wykonane przez redakcyjnego fotografa w czasie sesji zdjęciowej u bpuzio. PPWS_05-2015

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta

Podobne przepisy

To może cię zainteresować