zupa meksykańska

4.5 (191 ocen)

smakuje każdemu

Składniki:

  • 0,5 kg mięsa mielonego
    2-3 cebule
    4-6 ząbków czosnku
    1 papryka czerwona
    1 puszka kukurydzy
    1 puszka fasoli czerwonej
    1 puszka fasoli białej
    2 puszki pomidorów bez skórki
    sol, pieprz, papryka ostra i słodka ,bazylia, oregano.
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa meksykańska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. zawartość puszek z tzw wodą wlać do garnka .następnie dodać wody aby całość była rzadka .Przyprawić i gotować na wolnym ogniu.Między czasie podsmażyć mięso z przyprawami dodać cebulę w kostkę i paprykę podsmażyć aż cebula i papryka będzie miękka dodać do garnka i wcisnąć czosnek
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować