1.Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 2 części, do jednej dodać 2 łyżki kakao. Ciasto jasne wyłożyć na blachę o rozmiarach 20x32 cm, posmarować dżemem wiśniowym. Ciasto brązowe rozwałkować, wyciąć paski, w środek położyć drelowane wiśnie , zlepić i kłaść na placek w poprzek. Piec w piekarniku w 180 stopniach .
2.Jaja ubić z cukrem na sztywną pianę, dodać obie mąki, proszek do pieczenia, wymieszać. Gotową masę wlać na blachę o rozm 20x32 cm. Piec w piekarniku w 180 stopniach.
3.Z podanych składników ugotować budyń, wystudzić. Margarynę utrzeć w mikserze dodają po jednej łyżce budyniu, dalej ucierać.
4.Na tacę położyć ciasto kruche,posmarować masą budyniową, na masę położyć biszkopt, nasączyć wodą rozcięńczoną z cytryną i posmarować masą.
Komentarze