• 40 min

Małe słodkości.

  • 40 min

Składniki:

  • - 6 budyni czekoladowych
    - 1 palma
    - 5 dag kakao
    - 1/2 kg cukru pudru
    - 8 łyżek spirytusu ( w wersji dla dzieci ulubiony sok )
    Dodatkowo: cukier kryształ lub kolorowa posypka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Dodatki

Bomby - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cukier puder przesiać do dużej miski. Dodać proszek budyniowy i kakao. Wymieszać. Dodać roztopioną i przestudzoną palmę zmieszaną ze spirytusem lub sokiem. Wymieszać bardzo dokładnie. Formować niewielkie kuleczki i obtaczać je w cukrze lub kolorowej posypce. Gotowe schłodzić około 30 minut w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cukier puder Kakao Spirytus Margaryna

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować