Ciasteczka Caluski

4.5 (159 ocen)

  • 30 min

łatwe a zarazem efektowne

  • 30 min

Składniki:

  • 400 g. mąki tortowej, 275 g. margaryny Kasi, 100 g. cukru pudru, płaska
    łyżeczka soli.

Wystaw ocenę:

4.5 (159 ocen)

Zobacz również:

Desery Ciastka

Ciasteczka caluski - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Całość zagniatamy na jednolitą masę, rozwałkujemy i wycinamy wg.
    uznania.
    Pieczemy w piekarniku na papierze ok. 10 min. w 180 stop.C
    Dekorujemy wg. uznania.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować