Danie Chińskie

5 (192 ocen)

  • 40 min

Dekoracyjnie wygląda, apetycznie

  • 40 min

Składniki:

  • • 2 filety z kurczaka
    • Mieszanka Chińska / warzywa mrożone Hortex
    • Sól
    • Olej rzepakowy
    • Pomysł na kurczaka po chińsku – Winiary
    • Grzybki mun
Wystaw ocenę:

5 (192 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Danie chińskie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Piersi z kurczaka kroimy w kostkę, solimy, , obsmażamy na oleju.
    2. Grzybki moczymy ( 1 godzina ) a następnie drobno kroimy i wrzucamy do kurczaka.
    3. Gdy kurczak jest z każdej strony przesmażony dodajemy mieszankę chińską i 30 minut prużymy.
    4. Pomysł na kurczak rozrabiamy z małą ilością wody i mieszamy z gotową potrawą.
    5. Potrawa najlepiej smakuje z ryżem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować