hot dogi nadziewane groszkiem i marchewką

0 (0 ocen)

  • 20 min

Ta propozycja na pewno zasmakuje wszystkim wielbicielom hot dogów.

  • 20 min

Składniki:

  • na każdą porcję:
    serdelek
    plasterek czerwonej goudy
    mrożony groszek z marchewką
    ciasto francuskie do owinięcia
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Hot dogi nadziewane groszkiem i marchewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • wydrążone serdelki napełniamy marchewką i groszkiem 1. Serdelki wydrążamy za pomocą drylownicy do jabłek. Wydrążone serdelki napełniamy marchewką i groszkiem.
  • serdelki owijamy ciastem francuskim 2. Na cieście francuskim układamy plasterek sera. Następnie ciastem owijamy serdelki.
  • 3. Tak przygotowane serdelki pieczemy około 15 minut w 190 stopniach C.
    Podajemy od razu po przygotowaniu z sosem ziołowo jogurtowym.

Porady

Serdelki możemy również napełnić drobno posiekanymi i uduszonymi pieczarkami.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować