Karkówka pod pierzynką

4.5 (164 ocen)

Pyszny i szybki pomysł na soczystą karkówkę

Składniki:

  • - 6 kotletów z karkówki
    - 6 plastrów sera żółtego
    - 6 łyżeczek majonezu
    - przyprawa do karkówki, zioła prowansalskie
Wystaw ocenę:

4.5 (164 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka pod pierzynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kotlety myjemy osuszamy obsypujemy przyprawą do karkówki. Na każdy kotlet kładziemy łyżeczkę majonezu, rozsmarowujemy , na to plasterek sera i posypujemy ziołami prowansalskimi. Wszystko wkładamy na godzinkę do piekarnika nagrzanego do 160C ( przy termoobiegu).
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Karkówka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować