Kolorowa sałatka z fasolki

5 (150 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Kolorowa sałatka z fasolki lekka dietetyczna i zdrowa

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - fasolka szparagowa: 20 dekagramów
    - papryka czerwona: 1 sztuka
    - szczypior: 0.5 pęczka
    - olej: 2 łyżki
    - pieprz: 0.5 łyżeczki
    - sól: 0.33 łyżeczki
    - papryka żółta: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

5 (150 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Kolorowa sałatka z fasolki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę przebieramy odcinamy końce i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Odcedzamy studzimy i kroimy na mniejsze kawałki .
  • 2. Papryki myjemy usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w kosteczkę . Szczypior siekamy . Składniki mieszamy . Doprawiamy pieprzem do smaku . dodajemy olej .Mieszamy i mocno chłodzimy .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna

Podobne przepisy

To może cię zainteresować