Kotlet nadziewany pieczarkami i serem

4.5 (171 ocen)

  • 15 min

Uwielbiam kotlety w takiej postaci.

  • 15 min

Składniki:

  • 4 filety piersi z kurczaka
    200 g. pieczarek
    cebula
    4 plasterki sera
    jajko
    łyżka masła
    bułka tarta
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kotlet nadziewany pieczarkami i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebule i pieczarki usmażyć na maśle. Kotlety rozbić tłuczkiem. Na każdym położyć plasterek sera i pieczarki, złożyć na pół i spiąć wykałaczkami. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej z solą i pieprzem. Smażyć na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować