Krakersy z łososiem

5 (171 ocen)

  • 10 min

Przekąska na wieczór filmowy, na spotkanie ze znajomymi.

  • 10 min

Składniki:

  • krakersy
    łosoś wędzony
    ogórek świeży
    feta
    sól, pieprz
    bazylia świeża
Wystaw ocenę:

5 (171 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Krakersy z łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na krakersach układać kawałki łososia.
  • 2. Na to kawałki fety.
  • Krakersy. 3. Ogórek pokroić w półplastry i układać na fecie czy łososiu.
    Doprawić solą i pieprzem ogórka.
    Podawać z bazylią.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Krakersy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować