Krem z białych warzyw z łososiem i oliwą truflową

4.5 (140 ocen)

  • 45 min

Zupę można podawać z bagietką, grzankami lub bez dodatków.

  • 45 min

Składniki:

  • 1 duży seler
    2 cebule średniej wielkości
    1 średni por - tylko biała część
    3 ziemniaki
    2 duże pietruszki
    sól


    DODATKI:
    łosoś wędzony
    oliwa truflowa
    kolendra
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Krem z białych warzyw z łososiem i oliwą truflową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa obrać i pokroić na cienkie plastry. Przełożyć warzywa do garnka i dodać tyle wody, aby przykryła warzywa. W trakcie gotowania uzupełniać wodę, ugotować warzywa do miękkości. Po przestudzeniu zupę zmiksować i posolić.
    Po wlaniu na talerz krem uzupełnić dodatkami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować