Lekka sałatka warzywna

4.5 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Warzywa to podstawa zdrowej diety.

Składniki:

  • brokuł
    kalafior
    puszka kukurydzy
    2 op. serka wiejskiego
    grubo mielony kolorowy pieprz
    5 łyżek majonezu light
    50 ml jogurtu
Wystaw ocenę:

4.5 (146 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Lekka sałatka warzywna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kukurydzę osączamy. Brokuł i kalafiora dzielimy na różyczki i osobno gotujemy na półtwardo. Studzimy. Mieszamy z kukurydzą i serkiem.
  • 2. Majonez mieszamy z jogurtem i polewamy warzywa. Obficie oprószamy pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Brokuły Kalafior

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_03-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować