Majonezowy dip do ryb lub jajek

0 (0 ocen)

Pyszny, wyrazisty sos, który wspaniale podkreśla smak jajek lub ryby.

Składniki:

  • 2 dymki lub średnia cebulka
    1-2 ogórki konserwowe
    2 łyżki siekanego koperku
    pół słoiczka majonezu
    sól, świeżo zmielony pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Majonezowy dip do ryb lub jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulkę i ogórki bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, doprawić. Całość wymieszać z majonezem i odstawić przynajmniej na 2 godziny aby składniki się przegryzły.

Porady

Do sosu można dodać pół na pół majonezu i gęstego jogurtu.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Cebula Jajka Koper Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Na zimno Na zimno

Podobne przepisy

To może cię zainteresować