Masło szczypiorkowe

0 (0 ocen)

  • 5 min

Masło szczypiorkowe to idealny dodatek do kanapek, mięsa czy ryby.

  • 5 min

Składniki:

  • 200 g prawdziwego masła
    pęczek szczypiorku
    łyżeczka soli morskiej
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Masło szczypiorkowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-0t2nrwf 1. Szczypiorek wstępnie siekamy. Następnie wszystkie składniki umieszczamy w malakserze i miksujemy do połączenia składników.
    Masło od razu jest gotowe do podania. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować