Mini kanapki

4.5 (161 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Można po nie sięgać i sięgać... Cała przyjemność właśnie w tym sięganiu...

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - bagietka: 1 sztuka
    - serek kremowy: 16 łyżeczek
    - łosoś wędzony (malutkie plasterki): 16 plastrów
    - kapary: 32 sztuki
    - koperek (malutkie gałązki): 16 sztuk
Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Zobacz również:

Bagietka Kanapki

Mini kanapki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę pokroić na ukośne kromeczki o grubości ok. 1cm i lekko zapiec w piekarniku, aby delikatnie się zrumieniły.
  • 2. Na każdą kromeczkę nałożyć łyżeczkę serka, położyć plasterek łososia, po 2 kapary, ozdobić malutką gałązką koperku.
  • 3. Gotowe. Można włączyć komputer.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bagietki Kapary Łosoś wędzony Serek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować