Moja wersja zupy węgierskiej

4.5 (185 ocen)

  • 2 godz.

Zupa jest sycąca i aromatyczna.

  • 2 godz.

Składniki:

  • 25 dkg łopatki wieprzowej
    7 dużych pieczarek
    papryka
    marchewka
    cebula
    2 ziemniaki
    oregano
    bazylia
    pieprz
    sól
    czosnek granulowany
    majeranek
    tymianek
Wystaw ocenę:

4.5 (185 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Moja wersja zupy węgierskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso kroimy w cienkie paski i przesmażamy z cebulą. Resztę warzyw również kroimy w paski i przesmażamy. Zalewamy wszystko wodą, dodajemy przyprawy i dusimy do miękkości.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować