Muffiny śniadaniowe z jogurtem i truskawkami.

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób

Delikatne śniadanie i szybkie w przygotowaniu. Ciasto można przygotować dzień wcześniej lub nawet upiec je wieczorem. Są tak samo pyszne z tym, że rano można jeść jeszcze ciepłe! Na piknik pasują ide

  • Więcej niż 10 osób

Składniki:

  • 150g serka wiejskiego
    3 łyżki otrębów owsianych
    3 łyżki otrębów żytnich
    5 łyżek płatek żytnich
    7 łyżek pestek dyni
    1 łyżka siemienia lnianego
    1/2 szklanki kefiru
    1 jajko
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Muffinki

Muffiny śniadaniowe z jogurtem i truskawkami. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą najlepiej za pomocą blendera. Przekładamy do silikonowych foremek na muffiny i pieczemy przez 30-35 minut w 180 stopniach.
    Podajemy polane jogurtem i truskawkami podgrzanymi na patelni z łyżką miodu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Owoce Serek Truskawki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować