Nadziewane rzodkiewki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 15 min

Propozycja podania rzodkiewek aby nasz stół był zdrowy i kolorowy

  • 15 min

Składniki:

  • * 1 pęczek rzodkiewki,
    * 5 dag szynka konserwowa,
    * 10 dag ser zółty,
    * 1 łyżka majonez,
    * 1 szt jajko,
    * Sól,
    * pieprz

Nadziewane rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki myjemy odcinamy liście ,przecinamy na pół i wydrążamy środek
  • 2. .Robimy nadzienie do rzodkiewek . Szynkę siekamy ,dodajemy pokrojone środki rzodkiewek i dwie całe rzodkiewki pokrojone drobniutko .Ser żółty ścieramy na tarce małe oczka .Dodajemy majonez ,sól,pieprz do smaku mieszamy
  • 3. .Napełniamy rzodkiewki .Podajemy .

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_08-2012

Komentarze

Podobne przepisy