Naleśniki z pieczarkami,parówkami i serem

4.49 (200 ocen)

Pyszne naleśniki z rozpływającym się serkiem.

Składniki:


  • na naleśniki:

    1 szklanka mąki pszennej
    1/2 szklanki mleka
    1/2 szklanki wody
    1 jajka
    1 łyżka oleju
    szczypta soli

    na farsz:

    250 g pieczarek
    3 parówki
    50 g sera żółtego

    dodatkowo :

    olej do smażenia

Wystaw ocenę:

4.49 (200 ocen)

Zobacz również:

Naleśniki Ser

Naleśniki z pieczarkami,parówkami i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Składniki na ciasto naleśnikowe dokładnie ze sobą połączyć.
    Na rozgrzanej patelni usmażyć naleśniki.
    Pieczarki obrać i pokroić w kostkę. Parówki pokroić w plasterki.Podsmażyć na rozgrzanym oleju.
    Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
    Pieczarki,ser i parówki wymieszać razem. Na każdy naleśnik nakładać farsz i zawijać. Na rozgrzanym oleju podsmażyć naleśniki do zrumienienia.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Parówki Pieczarki Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować