Oscypek panierowany

4.5 (141 ocen)

  • 5 min

Dopełnienie świątecznego przepychu...

  • 5 min

Składniki:

  • 3 oscypki (lub rolada oscypek krojona w plastry)
    1 jajko
    bułka tarta
    tłuszcz do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Oscypek panierowany - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Panierujemy w roztrzepanym jajku i obtacza w bułce tartej.
    Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

Porady

Najlepsze na ciepło kiedy serek ma konsystencje jeszcze taką "ciągnącą się"

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować