Parówki po diabelsku

4.5 (179 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Nie jestem wybitną kucharką, ale bardzo lubię gotować. Przyrządzam głównie dania tradycyjne, ale czasami eksperymentuję. Przykładem jest to właśnie danie.

Składniki:

  • 1/2 kg parówek
    1/2 kg pieczarek
    3 cebule
    słoiczek pikantnego keczupu (ok. 300 ml)
    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (179 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Parówki po diabelsku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówki i pieczarki kroimy w plasterki. Cebule obieramy i kroimy w kostkę.
  • 2. Na patelni podsmażamy cebulę, a następnie przekładamy ją do garnka. Tak samo postępujemy z parówkami i pieczarkami. Dodajemy keczup.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ketchup

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_03-2009

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować