pasta z bryndzy i makreli

4.5 (165 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 15 min

Każdy dla odmiany czasem lubi zjeść kanapkę z pastą zamiast szynki. Pasty są szybkie, łatwe i mają milion wariantów.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    1 kostka bryndzy (120g)
    1 łyżka majonezu
    1/2 cebuli
    1 ząbek czosnku
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z bryndzy i makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę przebrać z ości. Wszystkie składniki umieścić w pojemniku i zmiksować na pastę.
  • 2. podawać ze świeżym pieczywem i pomidorami
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

PPWS_01-2014

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować