Pasta z bryndzy z fasolą

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Przepis z kuchni małopolskiej

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - bryndza: 25 dekagramów
    - ugotowana fasola: 25 dekagramów
    - oliwa: 6 łyżek
    - świeżo zmielony pieprz: 0.5 łyżeczki
    - sól do smaku: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z bryndzy z fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki zmiksować. Posolić na końcu. Podawać z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować