Pasta z cieciorki i kurczaka

4.49 (175 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 10 min

Pasta jest szybka i prosta do zrobienia. Wykorzystujemy mięso z rosołu który gotujemy na obiad.Wykorzystałam cieciorkę z puszki, ale można kupić ziarna i ugotować.

  • 10 min

Składniki:

  • 2 udka z kurczaka ugotowane z rosołu
    1 puszka cieciorki gotowanej na parze
    2 marchewki
    15 dkg selera
    sól, pieprz
    przyprawa ognista
    natka pietruszki
Wystaw ocenę:

4.49 (175 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z cieciorki i kurczaka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane udka z kurczaka obieram, zdejmuję skórę. Przekładam do miski, dodaję pokrojoną marchewkę, seler, cieciorkę. Całość miksuję blenderem. Doprawiam sola, , pieprzem, przyprawą ognistą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ciecierzyca Kurczak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

4.5 (148 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Pasta z cieciorki i marchewki

To może cię zainteresować