Pasta z łososia wędzonego na ciepło z chrzanem

4.47 (177 ocen)

  • 5 min

Minimum składników, maksimum smaku. I mało kalorii.

  • 5 min

Składniki:

  • -150 g łososia wędzonego na ciepło
    - 2-2,5 łyżki serka kanapkowego naturalnego
    - 1,5-2 łyżeczki chrzanu
    - 2 dymki ze szczypiorkiem
    - 1 łyżki posiekanego koperku
    - biały pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.47 (177 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z łososia wędzonego na ciepło z chrzanem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łososia rozdrabniamy widelcem. Mieszamy z serkiem i chrzanem. Dodajemy posiekane dymki, koperek. Przyprawiamy. Podajemy z pieczywem.

Porady

łosoś wędzony na ciepło, chrzan, łosoś wędzony, chrzan

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować