Pasta z tuńczyka i musztardy

4.5 (163 ocen)

Pasta ma doskonały smak, mam nadzieję, że temu kto się skusi będzie smakowała.

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w wodzie
    2 jajka ugotowane na twardo
    1-2 łyżki musztardy
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka jogurtu naturalnego
    Posiekany szczypiorek
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Musy Pasty

Pasta z tuńczyka i musztardy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odcedzamy na sitku. Jajka siekamy w drobniutką kosteczkę, tak aby bez problemu pasta smarowała się na pieczywie. W małej misce mieszamy na jednolitą masę musztardę, majonez i jogurt. Powstały sos łączymy z tuńczykiem i jajkami. Dodajemy szczypiorek. Doprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować