Pasta z tuńczykiem i jajkiem

4.5 (158 ocen)

  • 20 min

Smarowidła kanapkowe to zdrowsza i pożywniejsza alternatywa dla masła i naładowanych chemiczne wędlin.

  • 20 min

Składniki:

  • 1 porcja na dwa wale ryżowe

    2 jajka
    1 łyżka tuńczyka w sosie własnym
    kawałek pora
    zioła; lubczyk zioła prowansalskie sól morska
    2 łyżki jogurtu naturalnego 2,5% tł.
Wystaw ocenę:

4.5 (158 ocen)

Zobacz również:

Dip Pasty Pasta jajeczna

Pasta z tuńczykiem i jajkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy. wszystkie składniki rozdrabniamy na małe kawałki. Doprawiamy do smaku na koniec dodajemy jogurt.

Porady

Jeśli nie liczymy kalorii możemy dodać majonez...

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować