Pasta z wędzonej makreli i warzyw

4.49 (152 ocen)

  • 40 min

Bardzo smaczna pasta z wędzonej makreli i warzyw.Możemy ją przygotować na śniadanie lub kolację.Nie wymaga dużo pracy.

  • 40 min

Składniki:

  • 2 marchewki
    1 pietruszka
    1 cebula
    kawałek selera
    pół wędzonej makreli
    pieprz do smaku
    2-3 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.49 (152 ocen)

Zobacz również:

Ryba Majonez Pasty

Pasta z wędzonej makreli i warzyw - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa obieramy,myjemy,gotujemy w osolonej wodzie do miękkości,następnie studzimy.
  • 2. Wystudzone warzywa kroimy w drobną kosteczkę.
  • 3. Rybę dokładnie obieramy z ości i rozdrabniamy widelcem.
  • 4. Pokrojone warzywa mieszamy z rybą i majonezem,przyprawiamy do smaku pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować