Pasta do chleba z wędzonych szprotek w aromatyzowanym oleju

4.48 (181 ocen)

Coś dobrego do chleba

Składniki:

  • • 1 konserwa szprotek w aromatyzowanym oleju
    • 1 mała cebula
    • 3 jajka gotowane
    • 2 ogórki kiszone
    • sól
    • pieprz
Wystaw ocenę:

4.48 (181 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Pasty

Pasta do chleba z wędzonych szprotek w aromatyzowanym oleju - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szprotki rozgnieść widelcem razem z olejem przełożyć do miski doda pokrojoną w drobną kostkę cebulę,ogórki kiszone i jajka doprawić pieprzem i solą
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Szprotki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować