Pasta jajeczna

5 (198 ocen)

  • 15 min

Błyskawiczna w wykonaniu doskonała pasta do kanapek.

  • 15 min

Składniki:

  • -4 ugotowane na twardo i ostudzone jajka
    -1 cebula
    -1/2 pęczka szczypiorku
    -4-5 łyżeczek majonezu
    -sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (198 ocen)

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy i drobno siekamy. Wrzucamy do miski. Dodajemy drobno posiekane szczypiorek i cebulkę.
  • 2. Dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem według uznania.

Porady

Do pasty możemy dodać także inne dodatki np. szynkę, czy paprykę.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Cebula Szczypiorek Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować