Pasta jajeczna

5 (192 ocen)

Bardzo szybka i łatwa w przygotowaniu.

Składniki:

  • 5 jajek,
    2 łyżki majonezu,
    2 łyżki jogurtu naturalnego,
    cebula dymka ze szczypiorkiem
    szczypta pieprzu białego,
    sól
Wystaw ocenę:

5 (192 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w drobną kostkę.
    Cebulę i szczypiorek siekamy.
    Wszystkie składniki mieszamy razem, na koniec doprawiając solą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować